menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Multitouch tables

Multitouch software

De belangrijkste functie van uw fraaie multitouchtafel is uw klant of bezoeker van informatie te voorzien. Daarvoor is soms specialistische software nodig. Omdat wij ons specialiseren op de hardware bieden wij een standaard software pakket voor de multitouchtafels, maar maken wij geen software pakketten op maat. Voor software wensen op maat brengen wij u graag in contact met de software leveranciers waar diz nauw mee samenwerkt en die experts op dit terrein zijn. Gebruikt u liever uw eigen software, dan is deze mogelijkheid er ook.

multitouch software
multitouch software
multitouch software

Deze (multi)touch applicatie suite biedt een verzameling van applicaties waarmee u op een unieke manier uw producten en/of diensten kunt presenteren. Toon uw productfoto's, video's, folders en zelfs websites binnen een multitouch omgeving of zet uw producten in de kijker via één van de games.

Deze suite biedt u de meest uitgebreide multi-user touch ervaring. De (multi)touch applicaties zijn gebundeld in verschillende pakketten die volledig aansluiten bij uw doelgroep. Het blijvend groeiend aantal van applicaties biedt u uiteenlopende mogelijkheden om uw doelgroep te informeren en te entertainen.

dizMTT flex  Bekijk hier een video over de mogelijkheden van multitouch.